⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"God praktisk fortælling om kunstig intelligens"

Inside Business

Læs hele anmeldelsen her
 
 

⭐️⭐️⭐️⭐️

“Terney ved kort sagt, hvad han taler om. Og det gør bogen til ret nødvendig læsning for enhver, der interesserer sig for enten mulighederne i eller truslerne fra den nye teknologi.”

Berlingske Tidende

Læs hele anmeldelsen her

 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“En meget håndgribelig og konkret indgangsvinkel til kunstig intelligens. Gode, illustrative eksempler, der gør det let at forstå, hvordan de forskellige typer kunstig intelligens fungerer.”

Læseranmeldelse Saxo

Køb bogen hos Saxo.com her

 
 

“Bogen dræber myter om teknologien, men forklarer også, hvordan den virker i et tilgængeligt dagligdags sprog.”

Techtopia

Hør Podcasten med Henrik Føhns her

 
 
 
 
Kampenomfremtiden.jpg

Derfor skal du læse “Kampen om Fremtiden”

Vi kan bygge computere, der kan efterligne vores tanker og løse avancerede matematiske ligninger, spille skak, diagnosticere kræft og meget andet, men vi har intet, der tilnærmelsesvis minder om bevidsthed af den grund. Så mens kunstig intelligens hastigt glider ind og former vores privatliv og arbejdsliv, har vi travlt med at tale om en kunstig intelligens, der endnu ikke er her. Om et arbejdsmarked i 2035, eller hvordan vi skal undgå at udvikle en ond computer som Hal fra Rumrejsen 2001 eller en hårdpumpet dræberrobot som Arnold Schwarzenegger i Terminator-filmene

Lad os slå til pickup´en og starte diskussionen et helt andet sted. Lad os begynde med et bud på, hvorfor mennesker, virksomheder og nationer netop i disse år bruger så mange ressourcer på udviklingen af kunstig intelligens. Hvad er det for nogle meget nutidige mål, de ønsker at nå? Og hvad er kunstig intelligens egentlig i dag? Både i forhold til selve begrebet intelligens, men også i forhold til de tekniske løsninger. En diskussion med det udgangspunkt er meget vigtigere, fordi den handler om, hvordan vi som individer, organisationer og samfund former vores nutid og umiddelbare fremtid.

Thomas Terney er en meget vidende foredragsholder om kunstig intelligens og er desuden en fantastisk formidler. Thomas formår at inddrage sit publikum, også i kortere foredrag for mange mennesker. Thomas’ bog “Kampen om fremtiden” er en glimrende indføring i emnet og et godt supplement til hans foredrag. Jeg giver gerne Thomas mine varmeste anbefalinger til alle, der ønsker et spændende og underholdende foredrag om kunstig intelligens og kampen om fremtiden.
— Per Gulløv Lundh Eeg, senior partner, devoteam

Interesseret i et forfatterforedrag? Ring 31 181818 eller